File òriginâle(file into formâto SVG, dimenscioìn nominâli 892 × 1 337 pixel, dimenscioìn do file: 259 KB)

Sto file chi o vêgne da Wikimedia Commons e o peu êse dêuviòu da âtri progètti. Chi de sótta ti ti peu védde a descriçión pigiâ da-a pàgina de descriçión do file.

Detàggi

Descriçión
Català: Escut de València (comarca de València, País Valencià): «Escut caironat. En camp d'or, quatre pals de gules. Al timbre, corona reial oberta, tradicional al Regne de València. Per cimera, el rat penat, de sable. Acostat, l'escut, de dues eles d'or coronades, i envoltat per dues branques de llorer, de sinople, encreuades per la base i lligades amb un llaç.» L'escut està dibuixat amb la forma de cairó i la corona que hi apareix en els annexos II dels decrets 116/1994, de 21 de juny, i 72/2015, de 15 de maig, del Govern Valencià. Els elements exteriors (ratpenat, eles i branques de llorer) han estat dibuixats basant-se en els escuts que hi apareixen a la medalla de la ciutat, a la sala de plens de l'Ajuntament, en alguns rebosters i en altres elements de la ciutat. Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
Español: Escudo de València (Comunitat Valenciana, España): «En escudo cuadrado apoyado sobre uno de sus vértices, campo de oro con cuatro bastones de gules, dos eles coronadas como sostenes y dos ramas de laurel que se cruzan en la parte inferior. Al timbre, corona real abierta surmontada de un murciélago, visto de frente y con las alas extendidas, de sable.» El escudo está dibujado con la forma de cairó y la corona que aparece en los anexos II de los decretos 116/1994, de 21 de junio, y 72/2015, de 15 de mayo, del Gobierno Valenciano. Los elementos exteriores (murciélago, eles y ramas de laurel) han sido dibujados basándose en los escudos que aparecen en la medalla de la ciudad, en el salón de plenos del Ayuntamiento, en algunos rebosteros y en otros elementos de la ciudad. Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
English: Coat of arms of València, Valencian Community, Spain.
Dæta
Vivàgna Original or elements in public domini & Òpera pròpia
Aotô Macondo
Licénsa
(Dêuviâ tórna 'sto file chi)
Òpera pròpia

Licénsa

Mi, detentô di driti d'aotô de st'œuvia, deciæo de pubricâla sotta-a seguente lisensia:
w:it:Creative Commons
atribuçión condivìddi a-o mæximo mòddo
Questo file è licenziato in base ai termini della licenza Creative Commons Attribuzione-Condividi allo stesso modo 4.0 Internazionale
Ti t'ê lìbero:
  • de condivìdde – de copiâ, distriboî e trasmétte 'st'òpera chi
  • de modificâ – de adatâ l'òpera
A-e condiçioìn chi de sótta:
  • atribuçión – Ti ti dêvi atriboî a paternitæ de l'òpera, indicâ o link a-a licénsa, e indicâ se són stæti fæti di cangiaménti ascì. Ti ti pêu fâ coscì inte 'n mòddo raxonévole e de mòddo da no sugerî che quélli ch'à dæto a licénsa sostêgnan ti ò a manêa inta quæ ti t'adêuvi l'òpera.
  • condivìddi a-o mæximo mòddo – Se ti càngi, trasfórmi ò svilùppi o materiâle ti dêvi distriboî i tò contribûti segóndo 'na licénsa pægia ò conpatìbile a l'òriginâle.
Insignia In questa immagine è mostrata una bandiera, uno stemma, un sigillo o qualche altra insegna. L'uso di questi simboli è soggetto a restrizioni in diversi paesi. Queste restrizioni sono indipendenti dallo status del copyright.

Questo tag non indica lo status del copyright o la fonte del file. Il tag di copyright e la fonte devono quindi essere indicati. Vedi Commons:Licenze per ulteriori informazioni.

Didascalie

Azonzi 'na spiegassion de 'na riga de quello che questo file o raprezenta
Stemma di Valencia (capitale della Comunità Valenciana)

Elementi raprezentæ inte sto file

raffigura italian

creatore italian

Valô a brettio ma sensa un elemento Wikidata

3 agó 2019

tipo di file italian

image/svg+xml

Cronologîa do file

Sciàcca in sce 'n grùppo dæta/ôa pe védde comm'o l'êa o file into moménto indicòu.

Dæta/ÔaMiniatûaDimenscioìnUténteComénti
prezénte12:02, 24 agó 2019Miniatûa da versción de 12:02, 24 agó 2019892 × 1 337 (259 KB)Macondocolors
09:47, 4 agó 2019Miniatûa da versción de 09:47, 4 agó 2019892 × 1 337 (259 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

A pàgina chi de sótta a contêgne di ligàmmi a sto file chi:

Utilìzzo globâle do file

Quésto file o l'é dêuviou da 'ste âtre wiki ascì:

Véddi l'ûzo globâle de quésto file.

Metadata